top of page
ACTIVE MICRO
İz Element Katkılı Sıvı Organomineral Gübre
1L - 5L - 20L
İçerik / Composition | Değerler / Values |
---|---|
Organik Madde | %8 |
Suda Çözünür Bor (B) | %0,3 |
Suda Çözünür Demir (Fe) | %3,6 |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | %1 |
Suda Çözünür Molibden (Mo) | %0,05 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | %1,1 |
Max. Klor (Cl) | %0,5 |
pH | 4,5 - 6,5 |

Biosas Active Micro, besin verimliliği ve ürün kalitesini artırmak için gerekli mikro besinler ile organik biyostimulant birleşimidir. Her koşulda en iyi verimi almanızı sağlar.
-
Bitkinin mikroelement eksiklerini tamamlar
-
Büyümeyi destekler ve bitki sağlığını geliştirir
-
Eksiklikleri giderir ve gelişim bozukluklarını düzeltir
-
Çiçek ve meyve verimini arttırır
-
Strese karşı direnç sağlar
Bitki Adı / Plant Group | Uygulama Dönemi / Application Period | Topraktan Uygulama / Soil Application | Yapraktan Uygulama / Foliar Application |
---|---|---|---|
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, vb.) | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 0,5 L / da | 100 - 200 mL / 100L |
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak, vb.) | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 0,5 L / da | 100 - 200 mL / 100L |
YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan, vb.) | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 0,5 - 1 L / Da | 200 - 250 mL / 100L |
Kavun, Karpuz, Kabak, vb. | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 0,5 - 1 L / Da | 200 - 250 mL / 100L |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep fıstığı vb.) | Yaprak oluşumu öncesi ilk uygulama ve 15 - 20 gün ara ile 2 - 3 uygulama | 1 - 1,5 L / Da | 300 - 350 mL / 100L |
BAĞ | Yaprak oluşumu öncesi ilk uygulama ve 15 - 20 gün ara ile 2 - 3 uygulama | 1 - 1,5 L / Da | 300 - 350 mL / 100L |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği, vb.) | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 0,5 - 1 L / Da | 200 - 250 mL / 100L |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, vb.) | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 0,5 - 1 L / Da | 200 - 250 mL / 100L |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme döneminden itibaren 2 - 3 uygulama | - | 200 - 250 mL / 100L |
bottom of page