top of page

FINISH

Bitkisel Menşeli Sıvı Organik Gübre

1L - 5L - 20L

İçerik / Composition
Değerler / Values
Organik Madde
%22
Organik Karbon
%9
Toplam Azot (N)
%1,5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K₂O)
%5
pH
6 - 8
Finish 5l.png

Biosas Finish meyve büyümesini, görselliğini ve renk, tat, koku gibi aromatik özelliklerin gelişimini sağlar. Ürünlerin pazarlanabilirliğini arttırır. Çekirdeksiz meyve oluşumunu (partenokarpi) teşvik eder. Standart ve kaliteli meyve oluşumu ile mahsül miktarını artırır.

  • Çiçeklenmeyi ve çiçek tutumunu arttırır

  • Meyve sayısını ve meyve tutumunu teşvik eder

  • Aynı zamanda ve standart meyve oluşumu sağlar

  • Brix derecesini ve kuru maddeyi arttırır

  • Kalibresi yüksek, ihracata uygun ve yurtiçinde kolay pazarlanabilir meyve oluşumu sağlar

Bitki Adı / Plant Group
Uygulama Dönemi / Application Period
Topraktan Uygulama / Soil Application
Yapraktan Uygulama / Foliar Application
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, vb.)
Çiçeklenme öncesinden hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 2,5 L / da
300 - 400 mL / 100L
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak, vb.)
Gelişme dönemi boyunca 2 - 3 uygulama
1,5 - 2 L / da
200 - 300 mL / 100L
YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan, vb.)
İlk yaprakların oluşumundan hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
Kavun, Karpuz, Kabak, vb.
Gelişme dönemi boyunca 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep fıstığı vb.)
Çiçeklenme öncesinden hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
BAĞ
Çiçeklenme öncesinden hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği, vb.)
İlk yaprakların oluşumundan hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, vb.)
İlk yaprakların oluşumundan hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb)
Kardeşlenme döneminde 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
Yeşil Alanlar
Gelişme dönemi boyunca 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
bottom of page