top of page
FINISH
Bitkisel Menşeli Sıvı Organik Gübre
1L - 5L - 20L
İçerik / Composition | Değerler / Values |
---|---|
Organik Madde | %22 |
Organik Karbon | %9 |
Toplam Azot (N) | %1,5 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K₂O) | %5 |
pH | 6 - 8 |

Biosas Finish meyve büyümesini, görselliğini ve renk, tat, koku gibi aromatik özelliklerin gelişimini sağlar. Ürünlerin pazarlanabilirliğini arttırır. Çekirdeksiz meyve oluşumunu (partenokarpi) teşvik eder. Standart ve kaliteli meyve oluşumu ile mahsül miktarını artırır.
-
Çiçeklenmeyi ve çiçek tutumunu arttırır
-
Meyve sayısını ve meyve tutumunu teşvik eder
-
Aynı zamanda ve standart meyve oluşumu sağlar
-
Brix derecesini ve kuru maddeyi arttırır
-
Kalibresi yüksek, ihracata uygun ve yurtiçinde kolay pazarlanabilir meyve oluşumu sağlar
Bitki Adı / Plant Group | Uygulama Dönemi / Application Period | Topraktan Uygulama / Soil Application | Yapraktan Uygulama / Foliar Application |
---|---|---|---|
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, vb.) | Çiçeklenme öncesinden hasada kadar 3 - 4 uygulama | 2 - 2,5 L / da | 300 - 400 mL / 100L |
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak, vb.) | Gelişme dönemi boyunca 2 - 3 uygulama | 1,5 - 2 L / da | 200 - 300 mL / 100L |
YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan, vb.) | İlk yaprakların oluşumundan hasada kadar 3 - 4 uygulama | 2 - 3 L / da | 400 - 500 mL / 100L |
Kavun, Karpuz, Kabak, vb. | Gelişme dönemi boyunca 2 - 3 uygulama | 2 - 3 L / da | 400 - 500 mL / 100L |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep fıstığı vb.) | Çiçeklenme öncesinden hasada kadar 3 - 4 uygulama | 2 - 3 L / da | 400 - 500 mL / 100L |
BAĞ | Çiçeklenme öncesinden hasada kadar 3 - 4 uygulama | 2 - 3 L / da | 400 - 500 mL / 100L |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği, vb.) | İlk yaprakların oluşumundan hasada kadar 3 - 4 uygulama | 2 - 3 L / da | 400 - 500 mL / 100L |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, vb.) | İlk yaprakların oluşumundan hasada kadar 3 - 4 uygulama | 2 - 3 L / da | 400 - 500 mL / 100L |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme döneminde 2 - 3 uygulama | 2 - 3 L / da | 400 - 500 mL / 100L |
Yeşil Alanlar | Gelişme dönemi boyunca 2 - 3 uygulama | 2 - 3 L / da | 400 - 500 mL / 100L |
bottom of page