top of page

GROW

Bitkisel Menşeli Sıvı Organik Gübre

1L - 5L - 20L

İçerik / Composition
Değerler / Values
Organik Madde
%28
Organik Karbon
%10
Toplam Azot (N)
%2
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K₂O)
%3,5
pH
5,5 - 7,5
Grow 5l.png

Biosas Grow bitkileri strese karşı korur. Daha fazla ve daha büyük yaprak oluşumu ile fotosentez ve ürün verimliliğini arttırır. Biosas Grow ayrıca çiçeklenmeyi arttırırak döllenme ve meyve oluşumuna olumlu katkıda bulunur. Organik içeriği sayesinde rizosferdeki canlılığı ve biyoçeşitliliği arttırarak uzun vadede verimlilik artışı sağlar.

  • Dengeli ve hacimli gövde oluşumunu destekler

  • Boğum araları açılmadan yeşil yaprak sayısını ve alanını arttırır

  • Tarla bitkilerinde çatallanmayı teşvik eder, verim artışı sağlar

  • Ağaçlarda genç sürgün oluşumunu destekleyerek verim artışı sağlar

  • Stres koşullarında erken çiçeklenmeyi engeller

  • Tüm stres koşullarında gelişim yavaşlamasını engeller

Bitki Adı / Plant Group
Uygulama Dönemi / Application Period
Topraktan Uygulama / Soil Application
Yapraktan Uygulama / Foliar Application
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
2 - 2,5 L / da
300 - 400 mL / 100L
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
1,5 - 2 L / da
250 - 300 mL / 100L
YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
Kavun, Karpuz, Kabak, vb.
Fide dikiminden hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep fıstığı vb.)
Yaprak oluşumu öncesi ilk uygulama ve meyve oluşumuna kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
BAĞ
Yaprak oluşumu öncesi ilk uygulama ve meyve oluşumuna kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
Yeşil Alanlar
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
bottom of page