top of page

MOMENTUM

Bi̇tki̇sel Menşeli̇ Sıvı Organi̇k Gübre

1L - 5L - 20L

İçerik / Composition
Değerler / Values
Organik Madde
%25
Organik Karbon
%10
Toplam Azot (N)
%1
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K₂O)
%3
pH
5,5 – 7,5
USDA Ulusal Organik Program Sertifikası Doğrulama Belgesi
Avrupa Birliği Organik Sertifikası Doğrulama Belgesi
Japon Tarım Standartları (JAS) Sertifika Doğrulama Belgesi
Türk Organik Tarım Sertifika Doğrulama Belgesi
Momentum 5l.png

Biosas Momentum, sürekli çiçeklenme ve çiçeklerin yüksek oranda meyveye dönüşümünü sağlar. Meyve tutumunu, büyümesini ve kalitesini artırır. Herhangi bir sebeple ortaya çıkan gelişim bozukluğu ve verim düşüklüğü süreçlerinin hızlı bir şekilde iyileştirilmesi için kullanılabilir.

  • Yaprak sayısı, çiçek sayısı ve çiçek tutumunu artırır

  • Meyve sayısı, tutumunu ve kalitesini artırır

  • Stres direncini arttırır, stres yaşayan bitkide toparlanma sürecini hızlandırır

  • Bağlarda göz uyanması ve salkım uzama dönemleri için organik bir çözümdür

  • Meyve büyümesini, görselliğini ve renk, tat, koku gibi aromatik özelliklerinin gelişimini sağlar, pazarlanabilirliği artırır.

Bitki Adı / Plant Group
Uygulama Dönemi / Application Period
Topraktan Uygulama / Soil Application
Yapraktan Uygulama / Foliar Application
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, vb.)
Çiçeklenme öncesinden hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 2,5 L / da
300 - 400 mL / 100L
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak, vb.)
Gelişme dönemi boyunca 2 - 3 uygulama
1,5 - 2 L / da
200 - 300 mL / 100L
YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan, vb.)
İlk yaprakların oluşumundan hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
Kavun, Karpuz, Kabak, vb.
Gelişme dönemi boyunca 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep fıstığı vb.)
Çiçeklenme öncesinden hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
BAĞ
Çiçeklenme öncesinden hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği, vb.)
İlk yaprakların oluşumundan hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, vb.)
İlk yaprakların oluşumundan hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb)
Kardeşlenme döneminde 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
Yeşil Alanlar
Gelişme dönemi boyunca 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
bottom of page