top of page

PERFORMANCE

Bitkisel Menşeli Sıvı Organik Gübre

1L - 5L - 20L

İçerik / Composition
Değerler / Values
Organik Madde
%15
Organik Karbon
%5
Toplam Azot (N)
%1
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K₂O)
%1
Alginik Asit
0,6
Giberallik Asit
40 ppm
pH
7 - 9
Performance 5l.png

Biosas Performance, sürekli çiçeklenme ve çiçeklerin yüksek oranda meyveye dönüşümünü sağlar. Meyve tutumunu, büyümesini ve kalitesini arttırır. Herhangi bir sebeple ortaya çıkan gelişim bozukluğu ve verim düşüklüğü süreçlerinin hızlı bir şekilde iyileştirilmesi için kullanılabilir.

  • Dünyanın en güçlü organik kaynaklı gibberellik asitli ürünüdür

  • Bitki boylanmasını ve hacimlenmesini teşvik eder

  • Yaprak sayısı, çiçek sayısı ve çiçek tutumunu arttırır

  • Meyve sayısı, tutumunu ve kalitesini arttırır

  • Stres direncini arttırır, stres yaşayan bitkide toparlanma sürecini hızlandırır

  • Bağlarda göz uyanması ve salkım uzama dönemleri için organik bir çözümdür

Bitki Adı / Plant Group
Uygulama Dönemi / Application Period
Yapraktan Uygulama / Foliar Application
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, vb.)
Çiçeklenme öncesinden hasada kadar 3 - 4 uygulama
200 - 300 mL / 100L
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak, vb.)
Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama
150 - 200 mL / 100L
YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan, vb.)
İlk yaprakların oluşumundan hasada kadar 3 - 4 uygulama
250 - 400 mL / 100L
Kavun, Karpuz, Kabak, vb.
Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama
250 - 400 mL / 100L
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep fıstığı vb.)
Çiçeklenme öncesinden hasada kadar 3 - 4 uygulama
250 - 400 mL / 100L
BAĞ
Çiçeklenme öncesinden hasada kadar 3 - 4 uygulama
250 - 400 mL / 100L
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği, vb.)
İlk yaprakların oluşumundan hasada kadar 3 - 4 uygulama
250 - 400 mL / 100L
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, vb.)
İlk yaprakların oluşumundan hasada kadar 3 - 4 uygulama
250 - 400 mL / 100L
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb)
Kardeşlenme döneminde 2 - 3 uygulama
250 - 400 mL / 100L
Yeşil Alanlar
Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama
250 - 400 mL / 100L
bottom of page