top of page

START

Bitkisel Menşeli Sıvı Organik Gübre

1L - 5L - 20L

İçerik / Composition
Değerler / Values
Organik Madde
%45
Organik Karbon
%17
Toplam Azot (N)
%5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K₂O)
%1
pH
4,5 - 6,5
Türk Organik Tarım Sertifika Doğrulama Belgesi
X cres - Kopya.png

Approved by CERES GmbH for use in organic agriculture according to (EU) 2018/848, NOP, JAS

Start 5l.png

Biosas Start özel formulasyonu sayesinde bitkide sağlıklı ve güçlü kök gelişimini teşvik eder. Besin ve su alımını arttırır, sağlıklı bitki oluşumu sağlar. Yüksek organik madde ve organik karbon bileşenleri ile uzun vadede topraktaki biyoçeşitliliği arttırır ve toprak Ph’ını düzenler. Bu sayede toprakta bloke olmuş diğer besin maddelerinin zamanla bitkinin alabileceği hale gelmesini sağlar.

  • Güçlü ve sağlıklı kök gelişimi

  • Toprak biyoçeşitliliğine katkı

  • Kuraklık, tuzluluk ve diğer stres kaynaklarına karşı direnç artışı

  • Topraktaki organik madde artışı, tuzluluk ve pH dengelenmesine katkı

  • Su, taban gübreleri ve sonraki damlama uygulamalarının alım veriminde artış

Bitki Adı / Plant Group
Uygulama Dönemi / Application Period
Topraktan Uygulama / Soil Application
Yapraktan Uygulama / Foliar Application
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
2 - 2,5 L / da
300 - 400 mL / 100L
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
1,5 - 2 L / da
250 - 300 mL / 100L
YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
Kavun, Karpuz, Kabak, vb.
Fide dikiminden hasada kadar 3 - 4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep fıstığı vb.)
Yaprak oluşumu öncesi ilk uygulama ve meyve oluşumuna kadar 3-4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
BAĞ
Yaprak oluşumu öncesi ilk uygulama ve meyve oluşumuna kadar 3-4 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
Yeşil Alanlar
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
2 - 3 L / da
400 - 500 mL / 100L
bottom of page