top of page
STELLAR
İz Element Katkılı Sıvı Organomineral Gübre
1L - 5L - 20L
İçerik / Composition | Değerler / Values |
---|---|
Organik Madde | %8 |
Suda Çözünür Bor (B) | %9 |
Suda Çözünür Molibden (Mo) | %0,5 |
Max. Klor (Cl) | %0,5 |
pH | 6 - 8 |

Biosas Stellar, organik madde, organik karbon, bor ve molibden gibi önemli mikro besinlerin yanı sıra biyolojik kaynaklı gelişim düzenleyici moleküller ile zenginleştirilmiş, özel bir formülasyondur. Çiçeklenme ve meyve oluşumu başta olmak üzere bitki gelişimine katkı sağlar, strese karşı direnci arttırır.
-
Tozlaşmayı ve meyve tutumunu iyileştirir, çiçek ve meyve dökülmesini azaltır
-
Azot başta olmak üzere besin taşınmasını destekler ve bitki gelişim süreçlerinin ideal olarak ilerlemesini sağlar
-
Bitkilerin çevresel stres koşullarınakarşı direncini arttırır, her koşulda sağlıklı büyüme ve yüksek verim sağlar
-
Büyüme için gerekli hormonların sentezini ve enzim aktivitesini artırır
Bitki Adı / Plant Group | Uygulama Dönemi / Application Period | Topraktan Uygulama / Soil Application | Yapraktan Uygulama / Foliar Application |
---|---|---|---|
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, vb.) | 4 - 6 yapraklı dönemden itibaren 2 - 3 uygulama | 0,5 L / da | 150 - 200 mL / 100L |
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak, vb.) | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 0,5 L / da | 150 - 200 mL / 100L |
YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan, vb.) | Vejetatif büyüme başlangıcında ve çiçek öncesi 1’er uygulama | 0,5 L / da | 150 - 200 mL / 100L |
Kavun, Karpuz, Kabak, vb. | 4 yapraklı dönemde, çiçeklenme başlangıcında, çiçeklenme sonunda toplam 3 uygulama | 0,5 L / da | 150 - 200 mL / 100L |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep fıstığı vb.) | Çiçeklenme öncesinde 1 uygulama ve hasattan sonra yaprak yaşlanmasından önce 1 uygulama | 0,5 L / da | 200 - 250 mL / 100L |
BAĞ | Çiçeklenme öncesinde ve meyve oluşumunda 1’er uygulama | 0,5 L / da | 200 - 250 mL / 100L |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği, vb.) | Taraklanma ve çiçeklenme başlangıcında 1’er uygulama | 0,5 L / da | 150 - 200 mL / 100L |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, vb.) | 4 - 6 yaprak ve çiçek öncesi 1’er uygulama | 0,5 L / da | 150 - 200 mL / 100L |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme dönemi başlangıcında ve çiçeklenme öncesi 1’er uygulama | 0,5 L / da | 150 - 200 mL / 100L |
bottom of page