top of page

STELLAR

İz Element Katkılı Sıvı Organomineral Gübre

1L - 5L - 20L

İçerik / Composition
Değerler / Values
Organik Madde
%8
Suda Çözünür Bor (B)
%9
Suda Çözünür Molibden (Mo)
%0,5
Max. Klor (Cl)
%0,5
pH
6 - 8
Stellar 5l.png

Biosas Stellar, organik madde, organik karbon, bor ve molibden gibi önemli mikro besinlerin yanı sıra biyolojik kaynaklı gelişim düzenleyici moleküller ile zenginleştirilmiş, özel bir formülasyondur. Çiçeklenme ve meyve oluşumu başta olmak üzere bitki gelişimine katkı sağlar, strese karşı direnci arttırır.

  • Tozlaşmayı ve meyve tutumunu iyileştirir, çiçek ve meyve dökülmesini azaltır

  • Azot başta olmak üzere besin taşınmasını destekler ve bitki gelişim süreçlerinin ideal olarak ilerlemesini sağlar

  • Bitkilerin çevresel stres koşullarınakarşı direncini arttırır, her koşulda sağlıklı büyüme ve yüksek verim sağlar

  • Büyüme için gerekli hormonların sentezini ve enzim aktivitesini artırır

Bitki Adı / Plant Group
Uygulama Dönemi / Application Period
Topraktan Uygulama / Soil Application
Yapraktan Uygulama / Foliar Application
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, vb.)
4 - 6 yapraklı dönemden itibaren 2 - 3 uygulama
0,5 L / da
150 - 200 mL / 100L
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
0,5 L / da
150 - 200 mL / 100L
YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan, vb.)
Vejetatif büyüme başlangıcında ve çiçek öncesi 1’er uygulama
0,5 L / da
150 - 200 mL / 100L
Kavun, Karpuz, Kabak, vb.
4 yapraklı dönemde, çiçeklenme başlangıcında, çiçeklenme sonunda toplam 3 uygulama
0,5 L / da
150 - 200 mL / 100L
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep fıstığı vb.)
Çiçeklenme öncesinde 1 uygulama ve hasattan sonra yaprak yaşlanmasından önce 1 uygulama
0,5 L / da
200 - 250 mL / 100L
BAĞ
Çiçeklenme öncesinde ve meyve oluşumunda 1’er uygulama
0,5 L / da
200 - 250 mL / 100L
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği, vb.)
Taraklanma ve çiçeklenme başlangıcında 1’er uygulama
0,5 L / da
150 - 200 mL / 100L
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, vb.)
4 - 6 yaprak ve çiçek öncesi 1’er uygulama
0,5 L / da
150 - 200 mL / 100L
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb)
Kardeşlenme dönemi başlangıcında ve çiçeklenme öncesi 1’er uygulama
0,5 L / da
150 - 200 mL / 100L
bottom of page