SYNERGY
İki̇nci̇l ve İz Element Katkılı Sıvı Organomi̇neral Gübre
1L - 5L - 20L
İçerik / Composition | Değerler / Values |
---|---|
Organik Madde | %20 |
Suda Çözünür Magnezyum (MgO) | %5 |
Toplam Kükürt Trioksit (So₃) | %10 |
Suda Çözünür Kükürt Trioksit (So₃) | %10 |
Max. Klor (Cl) | %0,5 |
pH | 5,5 - 7,5 |

Biosas Synergy, kükürt, azot, organik madde ve biyostimulantları birleştiren özel bir formulasyondur. Bitki sağlığı, gelişimi ve verim artırmak için tasarlanmıştır. Bu benzersiz karışım, güçlü ve sağlıklı büyümeyi teşvik eder, besin alımını arttırır ve her koşulda en iyi tarımsal üretimin yapılmasını sağlar.
-
Gerekli besin sağlayarak bitkinin hızlı ve sağlıklı şekilde gelişmesini sağlar
-
Azot alımını teşvik ederek, protein sentezini arttırır ve bitki metabolizmasını destekler
-
Toprak yapısını iyileştirir, yararlı mikroorganizmaların aktivitesini artırır
-
Amino asit üretimini ve klorofil sentezini artırır
-
Çiçeklenme ve meyve gelişimini artırarak, daha yüksek verim ve daha iyi ürün kalitesi sağlar
-
Bitkilerin çevresel streslere karşı direncini güçlendirir
Bitki Adı / Plant Group | Uygulama Dönemi / Application Period | Topraktan Uygulama / Soil Application | Yapraktan Uygulama / Foliar Application |
---|---|---|---|
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, vb.) | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 1 - 1,5 L / da | 250 - 300 mL / 100L |
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak, vb.) | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 1 - 1,5 L / da | 250 - 300 mL / 100L |
YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan, vb.) | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 1,5 - 2 L / da | 300 - 400 mL / 100L |
Kavun, Karpuz, Kabak, vb. | Fide dikiminden hasada kadar 3 - 4 uygulama | 1 - 1,5 L / da | 250 - 300 mL / 100L |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep fıstığı vb.) | Yaprak oluşumu öncesi ilk uygulama ve hasada kadar 3-4 uygulama | 1,5 - 2 L / da | 300 - 400 mL / 100L |
BAĞ | Yaprak oluşumu öncesi ilk uygulama ve hasada kadar 3-4 uygulama | 1,5 - 2 L / da | 300 - 400 mL / 100L |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği, vb.) | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 1 - 1,5 L / da | 250 - 300 mL / 100L |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, vb.) | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 1 - 1,5 L / da | 250 - 300 mL / 100L |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 1 - 1,5 L / da | 250 - 300 mL / 100L |
Yeşil Alanlar | Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama | 1 - 1,5 L / da | 250 - 300 mL / 100L |