top of page

SYNERGY

İki̇nci̇l ve İz Element Katkılı Sıvı Organomi̇neral Gübre

1L - 5L - 20L

İçerik / Composition
Değerler / Values
Organik Madde
%20
Suda Çözünür Magnezyum (MgO)
%5
Toplam Kükürt Trioksit (So₃)
%10
Suda Çözünür Kükürt Trioksit (So₃)
%10
Max. Klor (Cl)
%0,5
pH
5,5 - 7,5
Synergy 5l.png

Biosas Synergy, kükürt, azot, organik madde ve biyostimulantları birleştiren özel bir formulasyondur. Bitki sağlığı, gelişimi  ve verim artırmak için tasarlanmıştır. Bu benzersiz karışım, güçlü ve sağlıklı büyümeyi teşvik eder, besin alımını arttırır ve her koşulda en iyi tarımsal üretimin yapılmasını sağlar.

  • Gerekli besin sağlayarak bitkinin hızlı ve sağlıklı şekilde gelişmesini sağlar

  • Azot alımını teşvik ederek, protein sentezini arttırır ve bitki metabolizmasını destekler

  • Toprak yapısını iyileştirir, yararlı mikroorganizmaların aktivitesini artırır

  • Amino asit üretimini ve klorofil sentezini artırır

  • Çiçeklenme ve meyve gelişimini artırarak, daha yüksek verim ve daha iyi ürün kalitesi sağlar

  • Bitkilerin çevresel streslere karşı direncini güçlendirir

Bitki Adı / Plant Group
Uygulama Dönemi / Application Period
Topraktan Uygulama / Soil Application
Yapraktan Uygulama / Foliar Application
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, Çilek, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
1 - 1,5 L / da
250 - 300 mL / 100L
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
1 - 1,5 L / da
250 - 300 mL / 100L
YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
1,5 - 2 L / da
300 - 400 mL / 100L
Kavun, Karpuz, Kabak, vb.
Fide dikiminden hasada kadar 3 - 4 uygulama
1 - 1,5 L / da
250 - 300 mL / 100L
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Fındık, Antep fıstığı vb.)
Yaprak oluşumu öncesi ilk uygulama ve hasada kadar 3-4 uygulama
1,5 - 2 L / da
300 - 400 mL / 100L
BAĞ
Yaprak oluşumu öncesi ilk uygulama ve hasada kadar 3-4 uygulama
1,5 - 2 L / da
300 - 400 mL / 100L
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
1 - 1,5 L / da
250 - 300 mL / 100L
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya, vb.)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
1 - 1,5 L / da
250 - 300 mL / 100L
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb)
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
1 - 1,5 L / da
250 - 300 mL / 100L
Yeşil Alanlar
Ekimden/Dikimden itibaren 2 - 3 uygulama
1 - 1,5 L / da
250 - 300 mL / 100L
bottom of page